13.4.2014

KIMPPUVIIKON ARVONTA !!!

Kuluvalla viikolla esittelin joka päivä sitomani kukkakimpun. Oli kyllä tosi mukava viikko. Toivottavasti saitte ideoita ja innostusta kimpuista. LÄMPIMÄT KIITOKSET JOKAISELLE KOMMENTOIJALLE. NE LÄMMITTI MIELTÄ :)
Viikosta innostuneena laitan pystyyn arvonnan koskien tätä viikkoa.
Arvontaan osallistuu vastaamalla tähän postaukseen seuraaviin kysymyksiin:
Mikä kuluneen viikon kimpuista oli mielestäsi kaunein tai vähiten rumin? Sekä pidätkö enemmän leikkokukista vai ruukkukukista, vai eikö kukat kiinnosta tippaakaan?
Arvonnasta saa laittaa esim. kuvan omalle sivustolle, mutta se ei tuo lisäarpaa vaan tasapuolisuuden nimissä kaikille napsahtaa vain yksi arpa.

Ja sitten se pääasia eli arpajaispalkinto...


 Arvonta päättyy sunnuntaina 27.4.2014 klo 24.00
Arvonnan suoritan (yritän saada jonkun ulkopuolisen toimimaan onnettarena) maanantaina ja ilmoitan voittajan nimen sivullani.
Anonyymit jättäkää yhteystietonne!!

Voisin vastata vielä itse kysymyksiin.. Pidän kyllä ruukkukukistakin, mutta leikkokukat on se mun juttu. Yleensä tykkään pitää maljakossa yhtä ja samaa kukkaa paljon. Harvoin sidon kukkia kotioloissa. Mutta sidotuista kimpuista tykkään tyylitellyistä ja hieman erikoisista.  Niinpä ehdoton suosikkini viikon kimpuista oli lauantainkimppu. Tykkäisin myös sitoa tällaisia töissä, koska niissä pitää suunnitella ja näpertää, mutta ei ne oikein myy. Ihmiset ovat mielestäni liian vakavia kukkien suhteen!!

ONNEA ARVONTAAN JA ILOISTA PALMUSUNNUNTAITA :)31 kommenttia:

 1. Ajattelin osallistua arvontaan :) - pidän kyllä enenmmän leikkokukista mutta kukat ruukussa käy yhtä hyvin :) RONJA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui vielä sanoa että ehkä pidän eniten perjantain kimpusta :)

   Poista
 2. Ihanista ihanin on Perjantaikimppu, koska se tuo mieleeni morsiuskimppuni, ja siinä on useaa mielikukkaani ja värihän on mulle se paras<3<3<3
  Osallistun ilolla arvontaasi ja toivonkin rutkasti onnea itselleni:)
  Hyvää Palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Kiva arvonta, joten mukaan.
  Minun mieleen oli lauanatina kippu!
  Itse tykkään sekä leikko että ruukku kukasta...riippuu tilanteesta ;)

  VastaaPoista
 4. Lauantain kimppu on kaunis!
  Leikkokukista pidän ehdottomasti enemmän.
  Viherkasvit saivat kyytiä jo kymmenisen vuotta sitten. =)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa palkintoa tavoittelen ja kimpuista oli kaunein perjantai, keskiviikko ja maanantai. Rumia kukkia ei olekkaan, tykkään kaikista kukista

  VastaaPoista
 6. Rehellinen vastaus: ottaisin kaikki kimput kiljuen vastaan -aivan ihania! Rakastan kukkia,on ne maljakossa tai ruukussa. Asunto juhlistuu heti,kun kukkia laittaa pöydille. Ihanat kimput! Mukana arvonnassa. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Keskiviikko-kimppu,pidän keltaisesta,ja voimakkaista väreistä,ihanan energinen kimppu. Kyllä kaikki kukat käy,mutta leikkokukissa enempi juhlantuntua. Mukana ollaan arvonnassa. Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 8. Hirveä pohtiminen kun maanantai-, keskiviikko-, torstai- ja perjantaikimppu ovat yhtä upeita ja jokainen se kaunein.Ehkä sidontataitosi tulee parhaiten esille keskiviikkokimpussa, joten valitsen sen...Ruukkukukat ovat pitkäikäisempiä, liian harvoin tulee ostettua leikkokukkia. Mukana arvonnassa hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Ps. sekä ruukku- että leikkokukat miellyttää, mutta harvoin saa kimppuja pöydälle. Ruukkukukkia on mulla joitakin, nyt kukkii kaktus:)

  VastaaPoista
 10. Sunnuntaikimppu on suosikkini, koska tulppaanit ovat mieluisin leikkokukka. Yleisesti kylläkin tykkään enemmän ruukkukukista kuin leikkokukista. Ehkä nuukuuttani, leikkokukat kun lakastuvat niin kovin nopsaan..

  VastaaPoista
 11. lauantaikimppu on ihanin! :)

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 12. Pidin kyllä kaikista, kukat ovat ihania. Mutta jos olisi ihan pakko valita, niin sunnuntai :)

  VastaaPoista
 13. Pidän leikkokukista. Niitä tulee vaan ostettua kovin harvoin. Suosikkini oli ehdottomasti perjantaikimppu, se oli niin kaunis.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 14. No höh, ensimmäinen kommenttini taisi lentää taivaan tuuliin =)
  Ihania nuo on kaikki, mutta kyllä tiistain kimppu on se joka eniten iski minun kauneustajuuni. Siinä vain on sitä jotain.♥ Itse kyllä otan mieluummin ruukkukukkia, kestävät huomattavasti kauemmin kauniina pöydälläni ( pihi mikä pihi) :=D

  VastaaPoista
 15. kaikki kimput on kauniita mutta tykkäsin keskiviikon ja torstain kimpuista paljon.pidän leikko sekä ruukkukukkasista.

  VastaaPoista
 16. Tiistaikimppu on minun suosikkini. Ruusuja en voi vastustaa ja tuo kimppu on minimalistinen, ei liian täyteen ahdettu ja erikorkuiset kukat/viherkoristeet ovat taiteellisia. Toinen suosikkini olisi ollut lauantaikimppu. Voi onko todella niin, että taitavasti sidotut kimput eivät myy? Kukansidonta on taidetta ja sitä ei jokainen kukkakauppias hallitse.

  VastaaPoista
 17. Sunnuntaikimppu on suosikkini, vaikkakin kaikki on kivoja. Rakastan helmililjoja! Ruukkukukat ovat enemmän mieleeni koska ne säilyvät yleensä pidempään, mutta leikkokukat ovat sellaista luksusta... :D
  Ihana palkintopaketti!
  -Riksu-
  riikka_kuitunen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Perjantaikimppu oli ihana! Noin yleisesti ottaen tykkään leikkokukista enemmän, kyllä ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Torstaikimppu oli hienoin. :)
  joszu94@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Lauantain kimppu oli kaunein ,erilainen sidonta ja vaaleanpunainen väri viehätti eniten. Tykkään kaikista kukista, talvella leikkokukat (tulppaanit) ja kesällä pelakuut ja verenpisarat ovat suosikkejani. Tyttik.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Kauniita kimppuja kaikki, joten vaikean pistit :) Lauantai on minun valintani kumminkin. Ruukkukukat ja leikkokukat viehättävät kumpainenkin, kummassakin oma viehätyksensä.
  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Minusta perjantaikimppu oli kaunein, wau sopisi vaikka hääkimpuksi mainiosti, niin hieno! sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Pidän leikkokukista, ehkä siksi koska ne edustavat aina vähän luksusta ja juhlaa. Arkeen en tule juurikaan kukkia ostaneeksi. Kimpuista suosikkini on perjantaikimppu, erityisesti herkkien helmihyasinttien (?) tähden.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 24. Torstain kimppu on leikkisän keväinen, tykkään! :) Leikkokukat suosiossa muutenkin, niitä tulee osteltua säännöllisesti kotia piristämään.

  teekoo81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 25. maanantaikimppu oli mieluisin! jotenkin niin piristävä!!!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. keskiviikkokimppu! se toisi maljakossa energiaa!!!
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 27. Lauantaikimppu on todella herkkä ja kaunis.
  Tykkään yhtä paljon ruukku- ja leikkokukista.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Suosikkini on tiistaikimppu, koska se on yhtä aikaa vivahteikas ja monipuolinen mutta myös tasapainoinen ja harmoninen.
  Ruukkukukista on iloa pidempään, joten sanon ruukkukukat.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 29. Perjantaikimppu on valoisa ja sopisi vaikka hääkimpuksi. Ruukkukasveja harrastan itse enemmän kuin kimppukukkia, mutta kummassakin oma viehätyksensä.
  johannamapy@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!