5.3.2014

Uudessa kodissa

Muutto on nyt onnellisesti takana ja uudessa kodissa ollaan. Remontti jatkuu edelleen, mutta eikös se ole ikuista remonttia kun asuu omassa talossa. Aina olisi joku kohta korjattavana, varsinkin tällaisessa vanhemmassa talossa.
Olen monesta asiasta innoissani uudessa kodissamme. Yksi on LEIVINUUNI. Tänään kerkesin ja jaksoin leipoa ensimmäistä kertaa täällä ja paistoin mustikkapiirakan uunissani. En edes tiennyt uunin lämpöä, kun mies poltti mittarin, mutta ei se näkynyt haittaavan. Hyvin se onnistui ja maistui vaniljajäätelön kanssa.. nam!
Seuraavana on sitten sämpylät vuorossa ja piirakat ja pizzat ja padat ja puurot.. olen niin innoissani :)


Kukkakaupan ikkunassa hahmot jatkavat seikkailuaan. Tammikuussa kuntoilivat kuntosalilla ja nyt hyväkuntoisina lomailevat etelän lämmössä hiekkarannalla. Eräs aikaisemmista hahmoista muuttui paikalliseksi tarjoilijaksi joka tarjoilee juomia kamelin selästä :)    Meillä meinaa flunssa ja vatsatauti ottaa valtaa, mutta kampoihin yritetään laittaa. Toivottavasti olette välttyneet pahemmilta taudeilta ja
                    ILOISTA ALKAVAA KEVÄTTÄ !!

6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin. Leivinuuni on kyllä maailman paras.
  Ihana toi ikkuna.

  VastaaPoista
 2. Voi miten mahtava ikkuna, varmasti riittää ihmisiä ikkunan taakse ihmettelemään ihania hahmojasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ikkuna on saanut tosi paljon huomiota ja kiitoksia. Jännä on ollut huomata miten ihmiset pitävät tällaisista näyteikkunoista. Tietotekniikan aikakaudella tällaiset yksinkertaiset asiat jaksavat kiinnostaa ja se tuntuu tosi mahtavalta. Täytyy myöntää että itsellekin tulee hymy huulille joka päivä kun ikkunan ohi kuljen ja tuntuu tulevan muillekin.. ihan ääneen nauretaan :D

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Tosiaan, vanhassa talossa riittää puuhaa (joskus tuntuu, että ihan liikaakin...), mutta on näissä vaan oma tunnelmansa :) Voi että miten hauska tilanne meneillään noilla hahmoilla, niin todentuntuinen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!