31.8.2013

KRANSSI

Yksi syksyn merkeistä on se, että innostun kranssien teosta. Niitä voisi tehdä vaikka kuinka paljon. Kranssien teko on pientä sievää näpertelyä.. juuri minulle sopivaa : )
Tämän kranssin valmistin Lumimarjasta, Ruostekukan siemenkodista ja Tillandsiasta.
Kransseja voi tehdä monella eri tapaa. Tämän tein tällä kertaa näin...
ensin muotoilin rautalangasta sydämen muodon. Päällystin sen kevyesti tillandsialla. Kiinnitin Lumimarjat ja ruostakukan oksat kieputtamalla ohutta limen väristä rautalankaa oksien ympärille. Lopuksi lisäsin vielä pinnalle kevyesti tillandsiaa.



                   Kiitokset kommentoijille ja muillekin kävijöille :)
   
                         LEPPOISTA LAUANTAITA!!

30.8.2013

Villakeijun kortteiluhaaste 8/2013

Villakeijun kortteiluhaaste 8/2013  luonnoksen mukaan. Käytin tässä kuvioitua ja yksiväristä softista, niin sain hieman "ulottuvuutta" korttiin.



Villakeijun kortteiluhaaste 7/2013

Villakeijun kortteiluhaaste 7/2013 aiheena oli inspiroitua kuvasta. Minä nappasin kuvasta pöllöt, kukat ja nauhat ja tein tällaisen kortin..


Villakeiju on askartelukauppa Siilinjärvellä. Vaikka olen ollut Siilinjärveläinen pitkään en ole kyseistä liikettä aiemmin huomannut. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Eilen sinne sitten suunnistin ja kyllä kannatti. Uskomattoman paljon kaikenlaista kivaa pienessä liikkeessä myynnissä. Erityisesti stanssien suuri määrä ilahdutti.. ei tarvitse netistä enää tilailla : )
Pienistä liikkeistä saa yleensä myös hyvää palvelua niin Villakeijussakin!!

28.8.2013

Keskiviikon kuulumiset

Hempeillä korteilla jatketaan.. Koukussa kortteihin haasteessa aiheena tällä kertaa KERRO SE KUKKASIN. Kukillahan voi viestittää monenlaisia tunteita.



Laitanpa tähän vielä kuvan siitä kuinka pitkä odotus palkitaan. Yksi orkideoistani innostui n. kolme vuotta sitten kasvattamaan poikasia eli keikejä. Neljää poikasta olen hartaasti kasvattanut toiveissa saada ne kukkimaan. Koska asuntomme on melkoisen pimeä tein kesällä ratkaisun että laitan kaksi ulos säiden armoille (aurinkoon ja sateeseen) ja pidän kaksi ikäänkuin turvassa sisällä.

Hoplaa.. nyt ne kaksi ulkona ollutta työntävät molemmat kahta kukkavanaa kerralla.
Voi, kun olisin uskaltanut kaikki laittaa ulos. Hyvässä lykyssä kaikki neljä työntäisivät nyt kukkavanoja. No, olen minä tosi tyytyväinen tai paremminkin innoissani, kun nuo kaksi kukkivat. Ensi kesänä sitten kaikki ulos luontoäidin hoidettaviksi!!
Nyt ne ulkona olleet ovat sisällä ja toivon valon riittävän kunnollisiin kukintoihin.
Vielä tässä pitää jännittää jonkin aikaa, mutta onneksi orkidea kasvattaa kukkavanat melkoisen nopeasti. Sitten pääsen ihailemaan kasvatusoperaationi tuloksia. JÄNNÄÄ AIKAA...

Laitan sitten uuden kuvan kun molemmat kukkivat : )

Oikein hauskaa viikon jatkoa ja toivottavasti olette välttyneet flunssalta. Minuun se iski alkuviikosta ja olo on melkoisen surkea, kurkkuun koskee, nenä vuotaa ja pärskityttää ihan tuhottomasti.. ÄTSII....

23.8.2013

Hyvää viikonloppua!

Ettei kortit loppuisi, askartelin tänään askartelutaivaan korttihaasteeseen, luonnoksen mukaan, tällaisen teoksen...

Aurinkoista viikonloppua kaikille!!

ps. Sirpan korttinurkassa on kiva arvonta! Käykäähän osallistumassa ja tutustukaa uuteen blogiin samalla.

22.8.2013

ENSISUUDELMA

Koukussa kortteihin elokuun tehtävän aiheena e-kirjain.
Tällaisella minä mukana

ENSISUUDELMA...


Suuret kiitokset edellisiin postauksiin kommentoneille....


18.8.2013

Sunnuntain tuotos

 Ihan olen nyt hurahtanut tähän kortteiluun. Yksi kortti tuli tänäänkin tehtyä.
Osallistun tällä kesähaasteeseen Koukussa kortteihin -sivustolla.

                               Huomaan saaneeni muutaman uuden lukijan... KIVA  : )
                                                      TERVETULOA !!
           
                      Saanen tarjota.....
 
                                            
           Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!                                                    

16.8.2013

Moi!

Korttien tekeminen jatkuu. Tänään aiheena oli K- kirjain ja haaste on Koukuissa kortteihin -sivustolta.

Kaverukset kissan kanssa... löytyy k-kirjain montakin kertaa!!


Mukavan rentouttavaa viikonloppua  : )

15.8.2013

KORTTEJA

Kävin tänään Kuopion ASKARTELUKULMASSA. Se on tunnelmallinen pieni liike täynnä ihania "aarteita". Askartelukulmassa saa aina loistavaa palvelua ja siellä on "lupsakka meininki".
Mukaan tarttui tietysti niitä aarteita ja niistä tekaisin askartelutaivaan Vintage haasteeseen ja Mallin mukaan haasteeseen kortit.

MUOTI


MALLIN MUKAAN











14.8.2013

TAITTOKORTTI

Askartelutaivaan kuukausihaasteen aiheena TAITTOKORTTI. Tällainen hieman romanttinen kortti taitoksilla valmistui tällä kertaa  : )




11.8.2013

VOITTAJA

No niin työpäivä takana ja arvonnan pariin. Arvonnan suoritan perinteisellä lappu systeemillä. Osanottajia oli 15 ja hatusta nousi numero 5....
      eli voittaja on SUDE.

Onneksi olkoon! Laita osoitetietoja tulemaan niin laitan paketin postiin.

Mikä kukka sitten oli kyseessä. Begoniaksi tunnisti moni, mutta vain yksi tiesi oikein eli ruusubegonia. Ruusubegonia eli Pauliinabegonia lajikkeita on valtavasti. Perinteisen pystykasvuisen lisäksi on mm. tällaisia riippuvia yksinkertaisella kukalla. Näin töissä sellaisen pystykasvuisen jossa isot yksinkertaiset hehkuvan oranssinväriset kukat. Oli aika jännä.. harmi kun ei tullut kuvaa otettua!!

LEPPOISAA SUNNUNTAI ILTAPÄIVÄÄ    : D

9.8.2013

DIGILEISKA

On se vaan jännä, kun kesä lähenee loppuaan sormet alkavat taas syyhytä askartelemaan. Askartelutaivaan skräppäyshaasteessa aiheena kesämuisto. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä työn pelkästään tietokoneella. Tällainen digileiska valmistui....