9.8.2013

DIGILEISKA

On se vaan jännä, kun kesä lähenee loppuaan sormet alkavat taas syyhytä askartelemaan. Askartelutaivaan skräppäyshaasteessa aiheena kesämuisto. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä työn pelkästään tietokoneella. Tällainen digileiska valmistui....


4 kommenttia:

 1. Olen koko kesän ollut ilman netti, vain ajoittain olen äkkiä pistäytynyt laittamassa sinne jotakin ja niinpä on sinunkin blogisi jäänyt lukematta ja huomasin sen muuttuneen avaussivultaan. Hetken mietin mitä on tapahtunut.
  Kävin katsomassa (vaikka olen kyllä niitä katsonut aikaisemmin) sukkahousuhahmojasi. Ovat todella hyviä, paljon työtä vaativia ja arvokkaita ja ei todellakaan joka tytöltä onnistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos seija!!
   Kovasti on tehnyt mieli tehdä taas uusi hahmo, mutta kuten blogissasi kerroin alkaa olla tilan puute :(
   Tuon noidan ja kissan teon jälkeen on mieli tehnyt tehdä muita eläimiä ja satuhahmoja. Salaa olen haaveillut, että olisi ihanaa jos saisi tehdä jonnekin "näyttelyn" esim. johonkin isoon näyteikkunaan niistä. Sellaiseen paikkaan jossa erityisesti lapset saisivat niitä katsella.
   Minun tekemät pari hahmoa ovat seikkailleet jo pitkään yhden kukkakaupan ikkunassa, jossa pikku lapset (ja isommatkin) ovat niitä nenä ikkunassa tiirailleet. Se tuntuu kaikkein palkitsivammalta.
   Kuten tiedät, näistä hahmoista tulee tärkeitä ja ne ikäänkuin heräävät henkiin valmistuessa. Meillä ainakin kaikki juttelevat niille.. varsinkin minä : ) Siksi niitä ei halua antaa tai myydä ihan kenelle vaan!

   Poista
  2. Kyllä silloin täytyy tehdä uusi hahmo kun se on tullakseen. Näyttely on tosi kiva idea, silloin niistä saavat iloa muutkin, vaikka ei ostakaan. Minullakin oli kirjaston vitriinissä pari kertaa, mutta nyt ovat luopuneet vitriinistä ja eihän näitä voi laittaa vapaasti kosketeltavaan paikkaan. Näyteikkuna on hyvä. Olen samaa mieltä, henkiin ne herää ja siksi niille täytyy löytää sen henkinen koti, jossa se ymmärretään, tai sitten pitää ne vain itse, mutta näyttää niitä täytyy muillekin ja siksi kai on blogi ja fasebook.
   Työn iloa uuden hahmon luomiseen:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!