28.10.2013

1. VUOSI
1. Vuosi tulee tänään siitä, kun kirjoitin ensimmäisen blogitekstini.
Blogini ei ole kovin monipuolinen, enkä päivitä sitä tarpeeksi usein. Siitä huolimatta olen saanut 27 ihanaa lukijaa ja erityisesti heitä haluan kiittää ja kumartaa.

Niinpä teillä 27 lukijallani on mahdollisuus osallistua 1. palkinnon arvontaan. Mikäli haluatte osallistua, ilmoittakaa se kommenttiosiossa.
1. Palkinto sisältää Novitan Joululehden, Papercraftin joulukuun numeron, jossa vinkkejä joulukorttien tekoon ja jotain tarvikettakin mukana, joulukalenterin (lasten ja nuorten syöpäsäätiön), jouluisia pakettitarroja sekä tietysti suklaata.


Ja 2. palkinnon arvontaa saa osallistua KAIKKI (tämän hetken lukijat, uudet lukijat ja satunnaiset vierailijat).
Osallistut kommentin jättämällä! Uusilta lukijoilta ja satunnaisilta vierailijoilta haluaisin tietää mitä kautta "eksyivät" sivustolleni : )
2. palkinto sisältää 2014 vuoden Muumi kalenterin, joulutarroja ja suklaata.


           Arvontaan osallistumisaika on kaksi viikkoa eli 10.11.2013 on viimeinen osallistumispäivä.                    Arvonnan suoritan maanantaina 11.11.2013

           ONNEA ARVONTAAN JA KIITOKSET KULUNEESTA VUODESTA !!


52 kommenttia:

 1. Onnea 1 V :)
  Osallistun siis 1 ja 2 palkinnon arvontaan, kivat palkinnot!

  VastaaPoista
 2. Joulu-tagilla etsiskelin blogeja, vähän lahjainspiraatiota haeskelen ;) Jään ehottomasti seuraileen ja osallistun arvontaan!
  Kuuluisko tähän jättää spotiosote? anskurajamaki@suomi24.fi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun jätit yhteystiedot! Kiitos vierailusta ja onnea arvontaan :)

   Poista
 3. Onnea 1-vuotiaalle;) - ja osallistun ilman muuta molempien palkintojen arvontaan.
  Voiko arvonnasta laittaa linkin blogini sivupanelin arvontaosioon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos : ) Toki voit laittaa linkin ja onnea arvontaan!

   Poista
 4. Onnea vuoden täyttävälle ihanalle blogille, alusta asti olen tätä seurannut ja tykännyt töistäsi, kukka-asetelmista, korteista ym. ja tottakai miekin tavoittelen noita upeita palkintoja.

  VastaaPoista
 5. Onnea, onnea 1V. ;))
  Tetysti haluan mukaan kadella arvalla.

  VastaaPoista
 6. Liityin lukijaksesi :) Olisikohan se AnniTannin sivupalkista, josta klikkasin sivullesi. Joskus kun on aikaa,lähden surffailemaan ja klikkaan aina uudelle sivustolle, jossa en ole käynyt. Ja taas sieltä eteenpäin...ja eteenpäin...
  Kivat sivut sinulla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi : ) Pitääpä käydä tutustumassa sinunkin blogiisi!
   Kiitos ja onnea arvontaan!

   Poista
 7. Lämpimät onnen toivotukset vuoden ikään ehtineelle blogillesi. Kyllähän nämä päivitykset aikaa vievät ja varsinkin jos jokaisen tutuksi tulleen tekstit jaksaa lukea. Mutta ihailtavaa on tämä osaamisen kirjo ja harrastusten moninaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Erilaiset kädentaidot ovat ihailtavia!   Poista
 8. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Olen mukana molemmissa arvonnoissa. Muumifanille tuo kalenteri näyttää erityisen houkuttelevalta :)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut vuosipäivän johdosta! Olen mukana myös molemmissa arvonnoissa. Toivottavasti onnistaa, kun noin ihanat palkinnotkin tarjolla! :) Olen joskus aikaisemmin törmännyt blogiisi mutta en nyt kuitenkaan muista mitä kautta. Ehkä jonkun toisen blogin sivupalkista. Perustin tässä kuussa oman blogin ja lisäsin itseni heti lukijaksesi. Kiitos erityisesti sinulle ihania mummolamuistoja herättäineistä sukkahousuhahmoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tervetuloa lukijaksi ja onnea arvontoihin!!

   Poista
 10. Onnea 1-vuotiaalle!
  Molempia palkntoja vanhana lukijanasi tavoittelen.
  Iloista Joulun odotusaikaa!

  VastaaPoista
 11. Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle! Mukana ollaan molemmissa arvonnoissa.
  Ihanat palkinnot sinulla.

  VastaaPoista
 12. Onnittelut 1-vuotiaalle!
  Osallistuisin 2. palkinnon arvontaan. Löysin tänne muistaakseni etsiessäni käsintehtyjä tonttuja. Hyvät ohjeet löysinkin.

  VastaaPoista
 13. Ihana, hyväntuulinen kädentaitojen blogi. Kiva kun löysin tieni tänne. Osallistun mieluusti kakkospalkinnon arvontaan. Erityisesti muumikalenteri olisi mahtava voitto.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 14. Osallistun kakkospalkinnon arvontaan. Olen satunnainen seikkailija sivustollasi. Eksyin tänne Ladyn Kaaoksen keskellä -blogista.
  taru.pakkala(miukumauku)luukku.com

  VastaaPoista
 15. Onnea ihanalle blogillesi! En enää muista miten tänne ensimmäisen kerran eksyin, mutta arvatenkin jonkin toisen blogin kautta :) Kumpi tahansa palkinto olisi mieluinen :)
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Onnittelut 1-vuotiaalle blogillesi. Jokainen postailee omaan tahtiinsa ja mielestäni sillä ei ole väliä, miten usein kirjoittelee. Minulle bloggauksen rikkaus on juuri se, että täällä on niin monenmoista taitajaa mukana. Sinun sukkahousutonttuja ihastelen ja pähkäilen, miten hupaisia hahmoja ne ovatkaan. Mukana 1. ja 2. palkinnon arvonnassa. Oma arvontakin tulee tässä ennen joulua. Nämä ovat niin kivoja :). Laitan linkityksen myös blogiini.

  VastaaPoista
 17. Onnittelut ja ilmeisesti osallistun vain kakkospalkinnon arvontaan. Ensi kertaa blogissasi ja jostakin toisesta blogista linkin kautta tänne päädyin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tervetuloa lukijaksi ja onnea arvontaan!

   Poista
 18. Ai kun ihanaa, että minä saan osallistua molempien hienojen palkintojen arvontaan ( minulla ei vielä ole tuota Novitan joululehteäkään) =D Onnea oikein paljon blogisynttäreille, on ollut mukava seurata näitä hauskoja tonttuja ja muita hahmoja ♥

  VastaaPoista
 19. Onnea 1-vuotiaalle. Liityin blogisi lukijaksi, kun vasta tänään satuin löytämään sen. Osallistun molempien palkintojen arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos : ) Tervaetuloa lukijaksi ja onnea arvontaan!

   Poista
 20. Onnittelut :)
  89tmsk@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Osallistun kakkospalkinnon arvontaan. Ihania kortteja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 22. Minäkin osallistun kakkospalkinnon arvontaan, erityisesti muumikalenteri ilahduttaisi kovasti.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 23. Osallistun toisen palkinnon arvontaan, aivan ihana olisi tuo muumikalenteri :) Minä eksyin sivostollesi ihan sattumalta, kun googlen kautta etsin uusia kivoja blogeja :)

  VastaaPoista
 24. Kakkospalkinnon arvontaan mukaan. Sisko vinkkasi ihanasta kalenteri arvonnasta, joten sillä sitten tänne päädyin :)

  VastaaPoista
 25. Mukana yhdellä, ihania palkintoja, nam... :)
  marianna1@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Arvonnassa mukana, vaikkakin minulla on huono arpaonni. Ykkös arvonta. Alunperin löysin blogisi googlettamalla sukkahousutöitä. Ne ovat sinulla niin taidokkaita. Onnea blogivuodellesi siitä se pikkuhiljaa menee eteenpäin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!