15.9.2013

Sunnuntai ehtoo..

Minulla on täällä blogissa (sivupalkki) kuvia tekemistäni kukkatöistä. En niitä ole kuitenkaan tarkemmin esitellyt. Ajattelin nyt yhden esitellä. Erikoista tässä on se, että tämä asetelma on tehty jalalliselle kakkuvadille. Kukkasienen kiinnitin jakkaralla (pidike jolla sieni kestää alustassa fixmassan avulla kiinni) kiinni vatiin. Tuo "maljakko" mihin olen yksittäisen ruusu laittanut on oikeasti tuikunpidike. Eli halutessa ruusun voi siirtää toiseen maljakkoon ja laittaa asetelmaan tuikun palamaan.
Kukkina asetelmassa ruusua, Gerberaa, oksaneilikkaa, Green trick neilikkaa (vihreä tupsu), Lumimarjaa, Arabicumia jne.Niin sitä napsahti yksi vuosi lisää meikäläiselläkin tänään. Huomenna ollaan jo lähempänä viittäkymmentä, kuin neljääkymmentä.. voi hurja!! Näkö ja kuulo heikkenee ja runko rappeutuu, mutta onneksi mieli on vielä nuori ja järki suhteellisen tallella. Näillä eväillä eteenpäin mennään, toivottavasti vielä pitkään.

LEPPOISAA SUNNUNTAI EHTOOTA KAIKILLE!!

12 kommenttia:

 1. Onnea :)
  Kaunis kukka-asetelma.

  VastaaPoista
 2. Kaunis astelma ja kiva tuo kun sitä voi muunnella.
  Onnea päivän sankarille!

  VastaaPoista
 3. Ihana asetelma:)
  Onnea onnea onnea vaan!

  VastaaPoista
 4. Onne paljon! Ihana kukkaaselma ja kaikki sinun korttisi. Minulla on ollut jonkinlainen blogi uupumus, en ole paljon töitäni esitellyt enkä muita kommentoinut. Josko nyt taas jaksaisin:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tauko on välillä paikallaan. Minäkin pidin ja nyt taas jaksaa!!

   Poista
 5. Sylintäydeltä onnea:))) sie teet tosi upeita asetelmia.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kukka-asetelmia. Paljon onnea syntymäpäivällesi. Voi älä ollenkaan ole huolissasi iästäsi, ihminen on niin nuori kun haluaa ja tuntee olevansa. Minullakin 70 lähenee uhkaavasti vain pari vuotta enää, mutta en tunne itseäni vanhaksi, viisikymppisenä tunsin itseni vanhaksi, mutta en enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Se on varmaan niin että juuri 40-50 välissä huomaa ensimmäiset "vanhuuden oireet" ja se pistää kauhistuttamaan. Myöhemmin niihin varmaan tottuu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!