4.1.2013

PULLAN TUOKSUISTA VIIKONLOPPUA

Tänään oli taas pullapäivä.. korvapuusteja, piparipullia, voisilmäpullia.. kukas niitä on tuoksuttelemassa? Uusi sukkahousuhahmo on syntymässä mutta kuka? Tämän "synnyttäminen" vie hieman enemmän aikaa.. mutta eiköhän hänet tavata joku päivä!! Otan tämän tekemisestä vaihekuvia ja laitan ohje sivulle kun saan valmiiksi! OIKEIN HYVÄÄ VIIKONLOPPUA VANHOILLE ja UUSILLE LUKIJOILLE SEKÄ SATUNNAISILLE KÄVIJÖILLE :D
Osallistukaa ihmeessä arvontaan!!

5 kommenttia:

 1. Kiitos, oli hyvää pullaa :)
  Juuri tässä teekuppi kädessä onkin sopivasti !

  Apua miten ihanat kasvot, haluan nähdä kuka tuosta syntyy !!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset tuoreen pullan tuoksun voi ihan nuuhkia näin virtuaalisesti :). Tämä bloggaus on antanut itselleni tosi paljon, alussa ei ollut yhtään kommentoijaa, sitten vaan urheasti kävin toisten blogeissa ja jätin kommentteja ja siten alkoi olla vastavierailujakin. Muistan, että Aili-mummo blogistaan aili-mummonarkea oli ensimmäinen, joka kommentoi. Minulle tästä on tullut eräänlainen oma päiväkirja, eihän tänne voi julkisesti kaikkea kirjoitella mutta parempi ehkä onkin niin ei tule hirveästi sitä negatiivista juttua. Blogimaailma on imaissut minut mukaansa ihan totaalisesti.

  VastaaPoista
 3. Se on kyllä ihan totta että tämä "bloggaus" koukuttaa helposti. Pidin aiemmin Vuodatuksessa blogia noista sukkahousutöistä, mutta silloin olin töissä eikä aika riittänyt blogin ahkeraan päivittämiseen. Nyt kun olen työtön tämä on tietynlainen kontakti ulkomaailmaan ja pitää mielen virkeänä. Olen houkutellut työttömänä olevaa ystäväänikin aloittamaan blogin pidon, saa nähdä onnistunko! Olen ihminen jonka on pakko "toteuttaa itseään" käsillä tekemällä. Kiva kun on paikka missä voi esitellä tekemisiään vaikka ne ei aina ihan onnistuisikaan.. tekeminen on jotenkin mielekkäämpää.

  VastaaPoista
 4. Slurps mitä herkkuja siellä!Leipominen näyttää myös sujuvan loistavasti :)
  Ihailin tässä muutamia töitäsi ja olen mykistynyt!Kyllä vain oletkin taitava käsistäsi!Palaan ajan kanssa tutkimaan lisää..Leppoisaa loppiaista!

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin Hyvää Loppiaista ja kiitokset kommeenteista, ne lämmittivät mieltä :) Tervetuloa tutkiskelemaan uudelleen!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!