21.1.2013

HAASTEESEEN..SORMUS

Otin haasteen vastaan  täällä eli enkulin käsityö -blogissa
Haaste perustui Yölintujen kappaleeseen Minne maailma kuljettaa. Kappale herätti minussa voimakkaat tunteet ja tippakin tuli "linssiin".

Uskon että kappaletta tulkitaan monin eri tavoin. Minusta se kertoi siitä että
jatkuvassa kiireessä ja huipulle pyrkiessä monesti unohtuu eläminen tässä hetkessä, vaikka saatetaan "olla jo perillä" !!

Kukka symbolisoi kappaleen kauneutta, sininen väri merta ja sydän pohjalla on kaikkein valoisammassa paikassa. Mitä ylemmäs noustaan sen synkemmäksi muuttuu eli


"Ole onnellinen siitä mitä sinulla on, älä siitä mitä et ole vielä saavuttanut"Meinasin ensin tehdä sormuksen neulahuovuttamalla, mutta olin juuri tehnyt noita kukkia silkkimassasta, niin teinpä sen sitten siitä !
5 kommenttia:

 1. Oi miten ihana elämänkuljetussormus. Kiva kun osallistuit haasteeseen. Halusinkin mukaan kaikkea mahdollisia töitä. Minulla on jo runokin mukana haasteessa. Jokaisen olisi hyvä miettiä ja todeta, että "on jo perillä". KIITOS vielä ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä onkin kaunis tämä sormus. Sinulla on kesä aina kun sen sormeesi pujotat :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis sormus. "Silkkimassa" taitaa itselleni oll aihan uusi asia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille kommenteista!!
   Minäkin kokeen vuoksi otin silkkimassaa (silk glay) viimeksi kun tilasin askartelutarvikkeita ja yllätyin miten "helppo" materiaali käyttää moneen tarkoitukseen.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!