28.12.2012

ARVONTA

Laitetaanpas Uuden Vuoden kunniaksi arvonta pystyyn. Osallistut vastaamalla kysymykseen: MITÄ TOIVOT TULEVALTA VUODELTA? Palkintona RIIPPUVA TELINE (Voi käyttää monessa tilassa, itselläni tällaiset kukkatelineinä ylhäällä ruukkukukat ja koukuissa valkoiset korit missä riippuvat kukat. Sopii hyvin myös keittiöön hedelmätelineeksi tai vaikkapa yrteille) Ja yrteille mukaan tulee 2 PUISTA YRTTIRUUKKUA BASILIKA-KUVIOLLA ja lisäksi vielä 2 PUTTIPAJAN IHANAA KYNTTILÄNJALKAA Arvontaan voi osallistua Loppiaiseen asti eli 6.1.2013, suoritan arvonnan 7.1.2013 aamulla!
Minä Toivon tulevalta vuodelta aika paljon, koska mennyt vuosi oli tosi raskas. Ensisijaisesti toivon tietysti että saamme olla terveitä koko perhe ja että saisin itselleni työpaikan ja ystäväni myös saisi hyvän työpaikan. Lisäksi toivon että löydämme vuoden aikana kivan uuden asuinpaikan (asumme nyt väliaikaisessa asunnossa) mieluiten jostain maaseudun rauhasta!

18 kommenttia:

 1. Suloinen palkinto! Itse toivon tulevalta vuodelta terveyttä koko perheelle, ja mahtavaa olisi jos löytäisimme vihdoin unelmiemme talon.
  -Shiva-
  suddenconnection@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsi !
  Minulla on kolesterolit koholla, joten ei se suklaa ole kovin suotavaa !!
  Mutta pitäähän elämässä jotain hyvää olla ja suklaa on yksi niistä :)

  Minä odotan terveyttä koko lähipiirilleni ja kesä saisi mennä ensi vuonna hitaasti :D
  Myös paljon lankoja, että voisin kaikki hulluimmatkin jutut toteuttaa !

  Mukavaa loppuvuotta Sinulle !

  VastaaPoista
 3. Pieni määrä tummaa suklaata joka päivä edistää terveyttä.. ja jouluna oikein ISO MÄÄRÄ :D. Hyvää loppuvuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Toivon tulevalta vuodelta onnea, uusia ystäviä ja ihania hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa :) Ihanaa uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana arvontapalkinto! Minä toivon myös terveyttä läheisilleni. Sen lisäksi toivon saavani monta keskeneräistä neuletyötä valmiiksi tämän vuoden aikana.

  VastaaPoista
 6. Sinulla on tuore blogi ja tännehän pittää saada lisää lukijoita. Tuo sukkahousutonttu on aivan kerrassaan ihana. Terveyttä tässä toivoo niin itselle kuin läheisille ja ihmissuhteissa sopua ja välittämistä. Minäkin näperrän ja neulon mutta en ilkeä esitellä niitä blogissani. Terv. toinen savolainen :). Arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa lukijaksi! Lukijoita on kyllä vaikea saada kun on niin paljon tosi loistavia blogeja. Niitä kun selaa niin oma blogi tuntuu tosi "tylsältä". Mutta tämä on minulle tällä hetkellä tietynlaista terapiaa ja kiva tehdä vaikka ihan omaksi iloksi :)

  VastaaPoista
 8. Minä toivon ,että löytäisin jostain lisää aikaa:)Näitä ihania blogeja selatessa tunnit vaan katoaa jonnekkin,eikä sitten ehdi tekemään kaikkia käsitöitä,joita oli suunnitelmissa.Terveys on tietenkin tärkeä.

  VastaaPoista
 9. Onpa kaunis kokonaisuus palkintona. Olen mieluusti mukana arvonnassa. Toivon toki terveyttä itselleni ja läheisilleni. Toivon myös kykyä ja energiaa kokeilla uusia asioita, tehdä juttuja uusilla tavoilla ja oppia uusia taitoja.

  VastaaPoista
 10. Näyttää aivan täydelliselle yrttien kasvattamiseen ruukuissa. Joka kevät aloitan yrttien kasvatuksen, mutta kunnollinen paikka niille puuttuu, tämä voisi olla täydellinen ratkaisu ikkunan eteen ripustettuna. Olen siis arvonnassa mukana.
  Tältä vuodelta toivon työtä ja toimeentuloa, uusia haasteita ja uskallusta etsiä niitä.

  VastaaPoista
 11. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)5/1/13 21:57

  Ihana palkinto. Terveyttä ja pieniä ilonhetkiä toivon tältä vuodelta.

  VastaaPoista
 12. Tulin vastavierailulle blogiisi ja tännehän jään lukijaksesi! Ihania palkintoja sinulla ja mukaan haluan tietysti arvontaan. Tietysti toivon terveyttä ja intoa ryhtyä uusiin haasteisiin niin työssä kuin käsitöissäkin:))

  VastaaPoista
 13. Toivon alkaneelta vuodelta uskallusta kokeilla uusia asioita ja energiaa innostua niistä. Työpaikan löytäminen on yksi konkreettinen tavoite.
  Kivassa arvonnassa olen myös tietysti mukana.

  VastaaPoista
 14. Toivon että innostusta riittäisi tekemään asiat loppuun asti eikä vain aina aloittaa uusia kun vanhatkin on vielä kesken. Tietenkin olen mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi6/1/13 15:15

  terveyttä ja innostusta aloittaa uusia liikuntaharrastuksia ja sitä kautta kuntokin kasvaisi.
  T.Maria

  VastaaPoista
 16. Anonyymi6/1/13 21:27

  Tältä vuodelta odotan enemmän aikaa tehdä käsitöitä ja istua seurailemassa täällä olevia ihania blogeja, kuten tämäkin on.

  Pirjo 16

  VastaaPoista
 17. Terveyttä: Entiset vaivat vähemmiksi ja ei uusia tulisi, toive koskee koko perhettäni. LIsäkis toivon, että pystyisin tekemään käsitöitä edelleenkin...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!