23.11.2012

Hyvää viikonloppua!

Tein joutessani pienen suklaakakun. Käytin pientä kakkuvuokaa ja tein sekä tavallisen että suklaapohjan, näin sain kakusta pienen mutta korkean, Täytteenä käytin hillon lisäksi mansikka- ja suklaavispiä, molempiin lisäsin hiukan vaniljarahkaa. En lisännyt sokeria ettei kakusta tule liian imelä. Päällä suklaata, suklaata ja suklaata. Ei siitä kovin kaunis tullut, mutta uskoisin miesväen tykkäävän ja makuhan se on pääasia!


Edelliseen juttuun viitaten, kävin tänään Kuopion Napissa ja Nauhassa etsimässä sopivaa lankaa mekkoon... ja sain sopivaa sekä aivan mahtavaa palvelua. Myyjä teki kovasti töitä selvittääkseen mikä olisi vastaavanlaista ja antoi vielän hyviä neuvoja kaupanpäälle. Lähdin hymyssä suin lankakassin kanssa liikkeestä.. sinne menen kyllä uudestaankin.. KIITOS SUPERHYVÄSTÄ PALVELUSTA!





3 kommenttia:

  1. Mä en hirveästi välitä kakuista enkä kauhean makeasta, mutta mies teki mun synttärijuhliin ihan hyvän makuisen kakun eikä edes kostuttanut sitä ollenkaan. Siltikään se ei ollut yhtään kuivaa.

    Myös miehen äiti teki vasta tosi hyvää kakkua missä oli muun muassa appelsiinia. En ollut aikaisemmin tainnut maistaa kakkua jossa olisi ollut appelsiinia välissä.

    Voileipäkakut on mun makuun enemmän kuin makeat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itsekään tykkää liian makeasta kakusta. Tämä suklaakakku oli tosi hyvää.. ei tullut imelää kun en lisännyt vispeihin sokeria ja käytin hillona omatekemää (en kaupan sokerihilloja)kostutin maidolla. En ikinä kostuta mehuilla tai muilla imelillä liuoksilla.

      Voileipäkakut on meilläkin suosittuja, niitä vaan tulee jostain syystä harvemmin tehtyä. Ostin kyllä muuta päivä sitten pakkaseen leivän voileipäkakkua varten.. jos vaikka itsenäisyyspäiväksi tekaisisi sellaisen :)

      Appelsiini kakun välissä kuulostaa tosi raikkalta vaihtoehdolta!

      Poista
    2. Usein tulee tosiaan lisättyä sokeria, kun kerma/vispikerma ei maistu oikein miltään. Sitten kakun päällä se maistuu liiankin makealta, jos on muutakin makeaa välissä. Esimerkiksi aika usein kakuissa on banaania, enkä itse jostain syystä tykkää banaanista nykyisin. Ja sitten kun se on yleensä kakun väliin mössätty niin, että se on vielä kaks kertaa makeampaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!