1.12.2013

1. ADVENTTI

Taas on jäänyt tämä blogin päivittäminen.. tällä kertaa työkiireiden takia. Sairasloman tuuraus kukkakaupalla jatkuikin oletettua pitempään ja näillä näkymin joulukuukin menee kukkien parissa. Mikäs se mukavampaa :)

Jouluvaloja laitettiin tänään. Eräs suosikkivaloistani on tämä eteisen lipaston päälle laittamani metalliympyröitä sisältävä valosarja. Heijastuu kivastin lipaston päällä olevasta valkoisesta lasista.
En ole mikään "enkeli"-ihminen mutta tästä isosta (yli 50cm) enkelistä pidän kovasti. Näitä on minulla kaksi erilaista.Tänään on 1. adventti. Vietämme sitä perheen kesken katsoen elokuvan ja samalla napostellen herkkuja.. perheen laatuaikaa!!

Leppoisaa 1.adventtia!5 kommenttia:

 1. Sie onnellinen saat olla joulun ajan kukkakaupassa, rankkaa ja kiirettää piisaa, mutta ne ihanat kukat,jouluruusut, hyasintit amryllikset, ja joulutähdet, jne.
  Oikein mukavaa adventtia

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää adventia myö sinulle!

  VastaaPoista
 3. Joulun alla kukkakaupassa on yleensä kovasti kiireitä, kyllä siinä saa kukkapaketti jos toisenkin tehdä.
  Tosi kaunis on tuo enkeli. Hyvää ja työntäyteistä joulukuun alkua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Heips!
  Sattumalta löysin sivuillesi, kun etsiskelin tonttuohjeita. Ihania käden töitä olet saanut luotua. Todellista osaamista ja luovaa tekemistä. Ihan kateeksi käy. Itse olen käsitöiden monitekijä. Usein aika loppuu ja moni juttu jää kesken. Olemme muuttaneet muutama kuukausi sitten ja nyt minulla on oma huonekin, jossa voin myös käsitöitä tehdä. Jos vaan saisin vielä aikaa. Mutta se kai on järjesstelykysymys. Minkä laittaa edelle.
  Hyvää Joulun odotusta sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, suuret kiitokset! Onnittelut askarteluhuoneesta. Sellainen on tarkoitus minullakin seuraavaan kotiin saada. Muusta voin tinkiä mutten askarteluhuoneesta :) Oikein ihanaa joulun odotusta sinullekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!