28.8.2013

Keskiviikon kuulumiset

Hempeillä korteilla jatketaan.. Koukussa kortteihin haasteessa aiheena tällä kertaa KERRO SE KUKKASIN. Kukillahan voi viestittää monenlaisia tunteita.



Laitanpa tähän vielä kuvan siitä kuinka pitkä odotus palkitaan. Yksi orkideoistani innostui n. kolme vuotta sitten kasvattamaan poikasia eli keikejä. Neljää poikasta olen hartaasti kasvattanut toiveissa saada ne kukkimaan. Koska asuntomme on melkoisen pimeä tein kesällä ratkaisun että laitan kaksi ulos säiden armoille (aurinkoon ja sateeseen) ja pidän kaksi ikäänkuin turvassa sisällä.

Hoplaa.. nyt ne kaksi ulkona ollutta työntävät molemmat kahta kukkavanaa kerralla.
Voi, kun olisin uskaltanut kaikki laittaa ulos. Hyvässä lykyssä kaikki neljä työntäisivät nyt kukkavanoja. No, olen minä tosi tyytyväinen tai paremminkin innoissani, kun nuo kaksi kukkivat. Ensi kesänä sitten kaikki ulos luontoäidin hoidettaviksi!!
Nyt ne ulkona olleet ovat sisällä ja toivon valon riittävän kunnollisiin kukintoihin.
Vielä tässä pitää jännittää jonkin aikaa, mutta onneksi orkidea kasvattaa kukkavanat melkoisen nopeasti. Sitten pääsen ihailemaan kasvatusoperaationi tuloksia. JÄNNÄÄ AIKAA...

Laitan sitten uuden kuvan kun molemmat kukkivat : )

Oikein hauskaa viikon jatkoa ja toivottavasti olette välttyneet flunssalta. Minuun se iski alkuviikosta ja olo on melkoisen surkea, kurkkuun koskee, nenä vuotaa ja pärskityttää ihan tuhottomasti.. ÄTSII....

2 kommenttia:

  1. Voi ei joko se flunssa on siullakin, paranemisia toivottelen.
    mahtava juttu nuo orkideojen kukkavanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kosotäti! Kuuma mustamarjamehua ryypiskelen, se parantaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mahdollisimman pian!