30.12.2013

TOIMINNAN VUOSI 2014

Vuosi vaihtuu taas huomenna. Paljon olisi taas toiveita tulevalle vuodelle, mutta kun ne eivät toteudu kuitenkaan, on aika tehdä PÄÄTÖKSIÄ!!
 Viime vuonna toivoin työpaikkaa ja uutta asuntoa. Nyt en enää toivo, vaan kaivan vaikka kivenkolosta itselleni vakituisen työpaikan ja perheellemme uuden asunnon, sellaisen mistä olemme aina haaveilleet.
Lisäksi päätän jatkaa tänä vuonna hyvin alkanutta kuntoilemista ja terveellisempää elämää. (jouluna tapahtunutta retkahtamista ei lasketa)
Nämä päätökset on nyt julkisesti kirjoitettu ja niiden takana seison. Nyt loppui hyssyttely, NYT TOIMITAAN!!

OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!




28.12.2013

Kortteja ja muita kuulumisia!

Niin se joulu alkaa taas kerran olla takanapäin. Menikin muutama päivä melkein nukkuessa ja syödessä. Pukki toi lautapelejä, niin niitä ollaan perheen kesken pelailtu.. kivaa!!
Tänään kulutin pukilta saamani lahjakortin ja kävin hemmottelemassa itseäni Hydra Facial- kasvohoidossa Beutyzonessa Kuopiossa. Ihanaa kun on kivuton kasvonpuhdistus keksitty. Paljon irtosikin kaikenlaista!
 Ei se kuitenkaan toivomaani 20 vuoden nuorennusta saanut aikaan :D

Korttien teko jäi hieman vaiheeseen joulun alla. Nyt on taas innostusta siihenkin. Tässäpä pari tekelettä..


Nuo puutähdet ovat ihan ihteensä eli puuta!!

Suuret kiitokset kommentin jättäneille ja Pirkko "mimmi" Tervetuloa lukijaksi!!




12.12.2013

Hahmot seikkailemassa

Muutama minun sukkahousutöistä pääsi seikkailemaan näyteikkunaan kukkakaupassa, jossa olen töissä. Koska näyteikkunatilaa on runsaasti kukille, riittää tilaa myös vähän muulle.
Idea tässä ikkunassa on vähän hassu. Joulupukki on majassaan, polvella istumassa "ukki" lahjalista kädessään. Vieressä "Petteri" istuu reessä. Majan ulkopuolella mummo ja pappa odottavat vuoroaan pukin sylliin lahjalistat käsissä.
Kameran salama häiritsee, mutta tulee väkisin kuvaan ikkunan läpi kuvaa ottaessa. Ja kuva on otettava pimeällä, koska päiväsaikaan otettu kuva ei onnistu ollenkaan, ainakaan tällaiselta amatöörikuvaajalta.



     Palautteen mukaan ikkuna saa ihmiset hyvälle mielelle :) Toivottavasti teidätkin!?
                                                          Iloista loppuviikkoa!!

8.12.2013

Joulu lähenee..

kovaa vauhtia ja sitä myötä työkiireet kasvavat! Tänään sain yhden joulukortin tehtyä. Hommasin jokin aika sitten lumiefektiainetta ja sitä nyt innolla testasin. Olikin todella kivaa :)


Oikein Hyvää Joulun odotusta kaikille ja suuret kiitokset kaikille kommentin jättäneille!!

1.12.2013

1. ADVENTTI

Taas on jäänyt tämä blogin päivittäminen.. tällä kertaa työkiireiden takia. Sairasloman tuuraus kukkakaupalla jatkuikin oletettua pitempään ja näillä näkymin joulukuukin menee kukkien parissa. Mikäs se mukavampaa :)

Jouluvaloja laitettiin tänään. Eräs suosikkivaloistani on tämä eteisen lipaston päälle laittamani metalliympyröitä sisältävä valosarja. Heijastuu kivastin lipaston päällä olevasta valkoisesta lasista.
En ole mikään "enkeli"-ihminen mutta tästä isosta (yli 50cm) enkelistä pidän kovasti. Näitä on minulla kaksi erilaista.



Tänään on 1. adventti. Vietämme sitä perheen kesken katsoen elokuvan ja samalla napostellen herkkuja.. perheen laatuaikaa!!

Leppoisaa 1.adventtia!